Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево

Адреса:
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево
МКД
6250
Република Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
Број на мобилен телефон: Библиотека: +389(0)45221075
http://www.nukocoracin.org.mk

Симни ја информацијата како визит карта

E-Mail

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.

Вести од културата