Изложба на Младинската керамичка работилница 2018 во ДСУЛУД „Лазар Личеноски“- Скопје

Четврток (15.11.2018г.)

Поч. 20ч.

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата