Борба против семејното насилство во организација на Општина Кичево преку песни и рецитали на децата од основните училишта на градот .

20.11.2018 (Вторник)

Поч. 18 ч.

Центар за култура (голема сала)

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата