Концерт по повод Денот на албанската азбука - проект финансиран од Министерство за Култура а во организација на НУ ЦК „Кочо Рацин“ Кичево каде земаа учество основните училишта, средното училиште „Дрита“ и гостите од Културниот Центар од Драч и КУД „Дед Ѓо Лули“ од Црна Гора.

22.11.2018г. (Четврток)

Поч. 18 ч.

Центар за култура (голема сала)

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата