Монодрама Исповед базирана на делото на Ат Зеф Плуми а во изведба на Ѓерѓ Дочи од театарот  Александар Мојсиу  Драч – Р. Албанија во рамки на ноемвриските празници Ден на албанската азбука и Ден на албанското знаме.

24.11.2018г.(Сабота)

Поч.19 час.

Центар за култура (голема сала)


Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата