Во рамки на празнувањето на Денот на Албанската азбука и Денот на Албанското знаме во организација на општина Кичево во Центарот за култура во Кичево се претставија Албански театар од Скопје со драма ,,Г,,

27.11.2018г. (Вторник)

Поч. 19 час.

Центар за култура (голема сала)

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата