Display  # 
Галерија Опис
Интернационална кичевска ликовна колонија - ретроспектива Изложба на дела од ИКЛК од минатите 15 години од нејзиното постоењ...
Стручна литература од областа на правото
Во Центарот за култура „Кочо Рацин“-Кичево одбележан светскиот ден на поезијата (20.03.2015)
Велигденски концерт 13.04.2015
Премиера на краткометражни филмови во Центарот за култура во Кичево(21.04.2015)
Одбележан Светскиот ден на книгата и заштита на авторските права
КУД„Рацин'-Гоце Делчев-Бугарија
Промоција на книга Тесла-метаморфоза (04.05.2015)
Изложба пролетен маченик од серијалот БОЛНИЦИ на Дијана Богданоска(18.05.2015)
Изложба на фотографии ХЕРАКЛЕА на Дражен Брачиќ (22.05.2015)
"ЗАРОБУВАЧИ НА СМРТТА"со Златко Ѓелески и Ана Аврамоска (16.05.2015)
Театарска претстава „Добра ноќ Патриција“ на Михајло Петрески (14.05.2015)
Изложба Фотографијата Миг на вечноста или вечноста на мигот
pp
 

Контакт

Н.У. Центар за култура "Кочо Рацин" - Кичево
"Александар Македонски" бр. 72
Кичево, 6250
Република Македонија
Библиотека: +389(0)45221075
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вести од културата